Υπηρεσίες B2B

Δημιούργησε μαζί μας ένα διαφοροποιημένο concept για την επιχείρησή σου.

Σε ποιους απευθύνεται

  • Κέντρα Μελέτης
  • Κέντρα Δημοιυργικής Απασχόλησης
  • Ιδιωτικά Σχολεία
  • Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
  • Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών

Ζήτηση

Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, τα παιδιά μας χρειάζονται ενίσχυση στις μαθηματικές τους γνώσεις. Δυστυχώς, οι έλληνες μαθητές ηλικίας 15 ετών κατέλαβαν την 43η θέση ανάμεσα σε 72 χώρες, όπως προκύπτει από το τεστ διεθνούς αξιολόγησης PISA, που πραγματοποιείται κάθε τρία χρόνια υπό την αιγίδα του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη (ΟΟΣΑ), στις τρεις βασικές κατηγορίες αξιολόγησης (μαθηματικά, επιστήμες και κατανόηση κειμένου). Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι οι επιδόσεις των ελλήνων μαθητών σημειώνουν κάμψη και σε σχέση με τις ελληνικές επιδόσεις των προηγούμενων χρόνων.

Είναι γεγονός, ότι παρόλο που η Ελλάδα είναι εξοικειωμένη με την ιδιωτική συμπληρωματική εκπαίδευση οι έλληνες μαθητές δεν κατάφεραν να σημειώσουν σημαντικές επιδόσεις, γεγονός που αποδεικνύει ότι το υπάρχον σύστημα εκπαίδευσης τόσο στον δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα είναι παρωχημένο.

Το projectmath αποτελεί την καινοτόμο μέθοδο εκμάθησης μαθηματικών. Τα παιδιά αποκτούν την εμπειρία που χρειάζονται με εύκολο και κατανοητό τρόπο.

Μεγάλη Ζήτηση + Ελλιπής Ανταγωνισμός = Τεράστια Ευκαιρία Αγοράς

Το projectmath Spot αποτελεί την επόμενη επιχειρηματική σου κίνηση! Οι ιδανικές ευκαιρίες αγοράς δεν υπάρχουν μόνο από τη μεγάλη ζήτηση αλλά και από την έλλειψη αντίστοιχης προσφοράς.

Το projectmath είναι ίσως η μοναδική επιλογή που εκπαιδεύει τα παιδιά στη νοοτροπία των μαθηματικών δομών και τα εντάσσει ομαλά στην κουλτούρα του μαθηματικού κόσμου.

Ρώτησε στη δική σου τοπική αγορά τους γονείς αν μπορούν να βρουν ένα μαγαζί για να αγοράσουν έναν υπολογιστή ή ένα κινητό. Αμέσως μπορούν να δώσουν πολλά παραδείγματα από καταστήματα ηλεκτρονικών συσκευών. Αν όμως ρωτηθούν για εκπαίδευση μαθηματικών για τα παιδιά τους σίγουρα θα δυσκολευτούν να φέρουν κάποιο παράδειγμα. Υπάρχουν αρκετά φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και κέντρα μελέτης αλλά τα μεν πρώτα στοχεύουν στο μεγάλο βήμα της προετοιμασίας των Πανελληνίων Εξετάσεων ενώ τα δεύτερα προετοιμάζουν τους μαθητές για την επόμενη μέρα του σχολείου.

Αφιερώνοντας μόνο 15 λεπτά την ημέρα

Το projectmath είναι ίσως η μοναδική επιλογή που εκπαιδεύει τα παιδιά στη νοοτροπία των μαθηματικών δομών και τα εντάσσει ομαλά στην κουλτούρα του μαθηματικού κόσμου. Δίνει την ευκαιρία να ενισχύσουν την κριτική τους ικανότητα και να διευρύνουν τους ορίζοντες της σκέψης τους, θεμελιώνοντας τις βασικές μαθηματικές αρχές.

Το projectmath ως προϊόν

Για εμάς, την ομάδα του projectmath κάθε παιδί μπορεί να κατανοήσει τα μαθηματικά. Ο τρόπος όμως που τα παιδιά μας εκπαιδεύονται σήμερα, τους δημιουργεί φόβο και άγχος. Το σύστημα projectmath έρχεται να καλύψει τις αδυναμίες των εκπαιδευτικών συστημάτων ανά τον κόσμο.

1. Learn Math Easy

Πρόκειται για μια άκρως προσωποποιημένη μέθοδο κατανόησης και εξάσκησης στις ήδη κατακτημένες γνώσεις του παιδιού και στις γνώσεις που δεν έχει αφομοιώσει ή διδαχθεί ακόμα. Αφιερώνοντας μόνο 15 λεπτά την ημέρα, το παιδί μαθαίνει να λειτουργεί αυτόνομα και βιωματικά, χωρίς να χρειάζεται να απομνημονεύει κανόνες φωτογραφικά και να οδηγείται σε στείρα μάθηση καταλήγοντας σε αδιέξοδο. Διαχειρίζεται δεδομένα βασισμένα σε έξι δομές: αριθμητική, γεωμετρία, προβλήματα, στατιστική – πιθανότητες, μετρήσεις – μοτίβα και άλγεβρα. Λειτουργώντας συνδυαστικά και ανεξάρτητα συγχρόνως, οι δομές αυτές βασισμένες σε δυναμικές αλγορίθμου συνθέτουν το μαθηματικό προφίλ του κάθε μαθητή σε εβδομαδιαία βάση, το οποίο είναι μοναδικό.

2. Maths in Real Life

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά τα μαθηματικά όπως αυτά θα μπορούσαν να εμφανιστούν σε πραγματικές καταστάσεις της καθημερινότητας. Οι μαθητές διαχειρίζονται διάφορα σενάρια όπως ο σχεδιασμός μιας παιδικής χαράς, το άνοιγμα μιας πιτσαρίας ή ενός μαγαζιού με ζαχαρωτά, ο προγραμματισμός μιας εκστρατείας συγκέντρωσης χρημάτων, η συμμετοχή σε περιπέτειες στο αεροδρόμιο, το κυνήγι καταιγίδων ή ακόμα και η εκτόξευση πυραυλων! Οι δραστηριότητες είναι ομαδοποιημένες ανά ηλικίες και τα παιδιά απλά τις λατρεύουν!

3. Escape classroom

Οι μαθητές αντιμετωπίζουν μαθηματικές προκλήσεις που καλούνται να φέρουν εις πέρας σε μικρές ομάδες τριών ή τεσσάρων ατόμων ενθαρρύνοντας τη συνεργασία και την ομαδική δουλειά. Όταν μια ομάδα ολοκληρώνει την κάθε πρόκληση είναι έτοιμη να δεχθεί την αμέσως επόμενη μέχρι να φτάσει και στην τελευταία που θα την απελευθερώσει. Το ερώτημα είναι ποιά ομάδα θα μπορέσει να διαφύγει από την τάξη στο λιγότερο χρόνο!

4. projectmath Camps

Ιδιαίτερες δραστηριότητες οργανώνονται κατά τη διάρκεια διακοπών των παιδιών ώστε να δημιουργήσουν όμορφες μαθηματικές αναμνήσεις που θα τους συντροφεύουν για πάντα. Γιορτινές μέρες όπως αυτές των Χριστουγέννων και του Πάσχα, ξέγνοιαστες όπως των καλοκαιρινών διακοπών, αφιερωμένες όπως αυτή του αριθμού π (14/3) και άλλες, ενώνουν δασκάλους, γονείς και παιδιά σε έναν μαθηματικά απέραντο όμορφο κόσμο! Διαβάστε περισσότερα για τις δραστηριότητες του projectmath camps

projectmath – Covid 19

Στην εποχή της πανδημίας το projectmath έχει προσαρμόσει τη μέθοδο του με τέτοιο τρόπο ώστε οι μαθητές να απολαμβάνουν την εκπαίδευση που χρειάζονται από τον χώρο του σπιτιού τους, με άνεση και ασφάλεια.

Μπορεί όμως να συνεχιστεί αυτή η μέθοδος και στη συνέχεια;

Ναι φυσικά. Υπάρχουν γονείς που δυσκολεύονται να μεταφέρουν το παιδί τους σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα Spot. Το κοντινότερο Spot στην οικία του ή όποιο επιλεγεί, αναλαμβάνει με τους υπεύθυνους εκπαιδευτές να συνεχίσουν το σύστημα projectmath online. Πεδίο εφαρμογής η μεγάλη γεωγραφική απόσταση, η περίοδος διακοπών ή η κατ’ επιλογή κατ’ οίκον συμπληρωματική εκπαίδευση.